Compare Listings

Apartament mobilat Calea Bucuresti cu parcare si beci

Calea Bucuresti Brasov
99,500Euro1,579Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. Calea Bucuresti, la etajul 2 intr-un bloc anvelopat de 8 nivele construit in 1989 .

Cu o structura initiala de 3 camere, apartamentul a fost modificat la interior prin unirea a doua camere si ulterior a rezultat un living de 15,5 mp cu balcon integrat de 3,2 mp inchis in termopan, bucatarie de 10,3 mp, hol de 8,5 mp, dormitor de 22,7 mp, 2 bai ( 3,9 mp si 1,6 mp), debara de 1mp, in suprafata utila totala de 66 mp.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist. S-a optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, in tonuri calde, combinate toate foarte frumos. Dormitorul este suav ambientat amenajat in jurul ideii de simplitate siconfort, iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor si hota electrica, plita pe gaz , combina frigorifica, centrala termica .

Apartamentul are vedere spre curtea interioara cu pozitionare nord-vestica, dispune de toate utilitatile separate, tamplarie de lemn cu geam termopan, parchet masiv, pivnita si 2 locuri de parcare concesionate de la Primarie.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 152,31
-Indice de emisii echivalent CO2/ 22,17
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a Spitalului Judetean, proximitatea fata de supermarketul Carrefour, Penny Market, Lidl, Mega Image, Afi Palace Mall si Magnolia Shopping Center, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, licee, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Proprietatea va dispune de expertiza MLPAT care atesta ca modificarile de interior sunt amenajari interioare care nu au afectat structura de rezistenta a blocului .

Apartamentul este liber la vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica

Se accepta si achizitie prin credit ipotecar, cu plata pretului in moneda Euro .

Pret vanzare : 99.500 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

  • Adresa: Calea Bucuresti
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Calea Bucuresti
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 2
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 2

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera cu parcare Grandis Premium Residence

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat GHIMBAV Residence