Compare Listings

Apartament mobilat doua camere Privilegio Residence

Strada Traian Brasov
400Euro8Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Ansamblul Privilegio, compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol, in suprafata utila de 48,5 mp, terasa de 6,5 mp, structura decomandata, situat la etajul 8, utilat si mobilat complet .

Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala cu pozitionare vestica,, este dotat cu masina automata, TV, cuptor electric, plita pe gaz, frigider, dressing-uri, dispune de utilitati separate, centrala termica de imobil cu contorizare separata, parchet si tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica.

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in acest Ansamblu.

Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi, Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, ASIT, Banca Patria Bank, RIB Bank , Banca Transilvania, Elektrobit Automotive Romania, etc.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 138,27
-Indice de emisii echivalent CO2/ 35,54
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este disponibil spre inchiriere, detin cheile proprietatii iar vizitele se vor efectua pe baza de programare telefonica.

Pret inchiriere : 400 Euro/luna .

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : contract garanta pe minim un an, plata chiriei in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .
Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Traian
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 400
  • Compartimentare: 4
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 12
  • Etaj: 8
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera mobilata zona Coresi Business Park

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat cu parcare subterana zona Universitatii

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!