Compare Listings

Teren intravilan pretabil retail si dezvoltare hoteliera

Strada Principala Bran
1,405,850Euro50Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan pretabil dezvoltare imobiliara situat in Bran, cu acces facil din DN 73 .

Terenul are o suprafata totala de 28117 mp , amenajat momentan pentru functionarea unui camping, cu deschidere la 2 drumuri, dispune de utilitati (apa, gaz, electricitate, fosa septica) si cuprinde un imobil pentru cazare, anexe cu dusuri, terasa cu receptie .

Este un teren montan superb, pretabil atat pentru dezvoltarea unui complex turistic, hoteluri, vile de vacanta, pensiuni si cabane, cat si pentru retail , supermarket , etc.

Fiind amplasat intr-o zona turistica, fara aglomerari de case, zgomot si poluare, cu obiective turistice in jur printre care amintim Castelul si Schitul Bran, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii si Pestera Dambovicioarei, dar si cu partii de schi (Partiile Bran si Zanoaga), terenul poate fi si achizitionat si ca investitie .

Vegetatia abundenta, privelistea catre munti aduc pulsatia vie a naturii in mijlocul tumultului urban si doar vizitand locatia puteti aprecia cu adevarat sentimentul de liniste si relaxare pe care o ofera aceasta proprietate.

Pret vanzare : 50 Euro/mp .

Detalii la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Principala
  • Localitate: Bran
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 28117
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren Brasov cu potential de afacere

Proprietatea Urmatoare

Teren intravilan construibil Stupini

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!