Compare Listings

Apartament 3 camere cu parcare zona Scriitorilor

Brasov
550Euro8Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, mobilat si utilat situat in cartierul Scriitorilor .

Apartamentul are o structura generoasa si foarte luminos datorita spatiilor vitrate mari. este situat la etajul 3 al unui bloc de 4 nivele si care are cate 2 apartamente pe nivel, are o suprafata de 72 mp, vedere pe doua parti, structura decomandata si este compus din living cu balcon integrat, 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie.

Apartamentul dispune de utilitati separate, conexiune internet si cablu TV, TV Samsung si Philips, sistem de aer conditionat, centrala termica proprie marca de Dietrich, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, si se inchiriaza cu mobilierul din prezentare, are bucataria utilata si mobilata (cuptor electric Electrolux, plita vitroceramica Whirlpool, hota electrica si ,masina de spalat vase marca HotPoint Ariston, masina de spalat automata marca Gorenje, combina frigorifica marca Electrolux), multe spatii pentru depozitare de tip dressing, dispune de beci si loc de parcare suprateran concesionat de la Primarie.

Accesul facil la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri( Carrefour, Profi, Mega Image), scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 153
-Indice de emisii echivalent CO2/ 55,2
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este disponibil incepand cu 1 Noiembrie 2022 si se poate viziona pe baza de programare telefonica, cu cel putin 3 zile anterior vizitei propriu-zise.

Pret inchiriere : 550 Euro /luna

Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Nu se accepta animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Scriitorilor
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 550
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 4
  • Etaj: 3
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

300Euro8Euro/luna
300Euro8Euro/luna

Baie: 1m²: 49

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat Avantgarden cu parcare

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere zona Palatului Stirbey

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!