Compare Listings

Apartament 3 camere cu parcare Centru Civic – ONIX

Brasov
750Euro9Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE ÎNCHIRIATĂ !!!
Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Onix, intr-un bloc finalizat in anul 1990, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, terasa deschisa, structura decomandata, situat la etajul 8/10.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.
Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de albastru pal, griuri, verde și portocaliu si le-au combinat pe toate foarte frumos .
Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .
Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .
Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.
Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz , combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 135,4
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,9
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 750 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat 12 luni, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .
Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii iar vizionarile se pot realiza oricand pe baza de programare telefonica .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 750
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 10
  • Etaj: 8
  • Disponibilitate: imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

1,500Euro6Euro/luna

Dormitoare: 4Băi: 4m²: 290

Casă / Vilă

1,500Euro6Euro/luna

Dormitoare: 4Băi: 4m²: 290

Casă / Vilă

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 75

Apartament

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 75

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament Urban Residence Coresi cu parcare

Proprietatea Urmatoare

Camera Bulevardul Stefan Cel Mare

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!