Compare Listings

Apartament doua camere cu parcare subterana zona AFI

Brasov
450Euro7Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Afi Palace Mall si a Spitalului Judetean, in Ansamblul Privilegio Residence.

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Apartamentul propus spre inchiriere este compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol si terasa , are o suprafata construita de77,50 mp si o arie utila de 64,75 mp la care se adauga terasa de 5,75 mp, structura decomandata, situat la etajul 6/11, utilat si mobilat complet (stil minimalist- mobilier IKEA, masina de spalat vase si masina automata, TV, cuptor electric, plita pe gaz, combina frigorifica, dressing-uri) , utilitati separate, centrala termica de imobil, parchet si tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica.

Apartamentul este insorit cu pozitionare vestica, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, ASIT, Banca Carpatica, RIB Bank , Banca Transilvania, Elektrobit Automotive Romania.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 135
-Indice de emisii echivalent CO2/ 36,92
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 450 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : chiria in avans pe pe prima luna si contravaloarea a doua chirii drept garantie pentru buna desfasurare a contractului.
Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul interior inchiriat.

Apartamentul va fi disponibil spre inchiriere incepand cu 01. Septembrie 2022 se poate viziona incepand cu aceasta data pe baza de programare telefonica.

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093 , persona de contact- Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 450
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 11
  • Etaj: 6
  • Disponibilitate: 01.09.2022
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

550Euro8Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

330Euro13Euro/luna
330Euro13Euro/luna

Baie: 1m²: 27

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 3 camere cu parcare si boxa Avantgarden

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera mobilata cu parcare Piata Astra

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!