Compare Listings

Apartament mobilat doua camere zona Patria

Brasov
69,000Euro1,380Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament de 2 camere situat intr-un bloc amplasat pe Bdul 15 Noiembrie, in zona Patria.

Apartamentul este situat la etajul 3/4, are o structura semi-decomandata, o suprafata totala de 50 mp fiind compus din 2 camere, baie cu aerisire naturala, bucatarie cu camara, hol si balcon inchis in termopan .

Proprietatea beneficiaza de multa lumina naturala datorita pozitionarii preponderant sudice, avand vedere pe doua parti, se vinde mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii cu exceptia canapelei din dormitor, dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, usa metalica, loc de parcare concesionat de la Primarie.

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului si ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Apartamentul se poate achizitiona pentru activitati de tip cabinete de avocati, consultanta, birouri, dar se preteaza si unei investitii pentru inchiriere ulterioara atat pe termen lung cat si spre administrare in regim hotelier datorita proximitatii Universitatii Transilvania, a Spitalului Sfantul Constantin, a Tribunalului Brasov si nu numai.

Totodata proprietatea are acces la toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, scoli si gradinite, banci si farmacii, supermarket-uri, numeroare restaurante si cafenele, etc

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 199,81
-Indice de emisii echivalent CO2/ 42
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret vanzare : 69.000 Euro.

Se accepta credit ipotecar cu plata in moneda Euro .

Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

  • Localitate: Brasov
  • Zona: 15 Noiembrie
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 4
  • Etaj: 3
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat 3 camere Centru Civic – ONIX

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere Paraului