Compare Listings

Apartament mobilat 3 camere Urban Plaza cu parcare

Strada Carpatilor Brasov
600Euro9Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, aflat la prima inchiriere, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+8E, finalizat in 2020.

Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul, folosind nuante in tonuri calde si vesele .

Apartamentul are in componenta un living (19 mp) cu bucatarie open space (8,5 mp), dressing, 2 holuri, 2 dormitoare (12,46 mp si 10,81 mp), 2 bai ( 4,51 mp si 2,13 mp) si terasa de 8,06 mp cu vedere panoramica asupra Brasovului .

Apartamentul este complet decomandat, pozitionare nord-estica, are o suprafata construita de 94 mp, o arie utila de 66,79mp, terasa de 8,06 mp si este situat la etajul 8/8 .

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing, birou, TV LCD Philips diagonala 122 in living si TV LCD Samsung dormitor, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe gaz si cuptor electric marca Zanussi, hota electrica, combina frigorifica Electrolux), bai complet mobilate si utilate, inclusiv cu masina de spalat automata Indesit.
Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita, loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ C
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 203,02
-Indice de emisii echivalent CO2/ 40,21
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 600 Euro/luna .

Se solicita contract garantat pe minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta animale de companie in spatiul interior inchiriat !!!

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

 • Adresa: Strada Carpatilor
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Astra
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 600
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 3
 • Nr. et. clădire: 8
 • Etaj: 8
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

350Euro5Euro
350Euro5Euro

Baie: 1m²: 72

Apartament

300Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 45

Apartament

300Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 45

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat 3 camere zona Spitalului Judetean

Proprietatea Urmatoare

Garsoniera premium Cosmopolit Magnolia Residence