Compare Listings

Apartament mobilat 3 camere zona Spitalului Judetean

Brasov
500Euro7Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in aproprierea Mall-ului Afi Palace, zona Spitalului Judetean, intr-un bloc vila construit din caramida de catre Urban Invest, finalizat in anul 2008, izolat fonic si termic ceea ce genereaza costuri mici de intretinere .

Apartamentul are o suprafata construita de 87 mp si o arie utila de 71 mp, structura decomandata, se afla la un parter inaltat cu o pozitionare estica fiind insorit tot timpul zilei si este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, o baie cu aerisire naturala, hol, debara si terasa deschisa.

Proprietatea dispune de utilitati separate, finisaje de calitate, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, instalatii sanitare si electrice noi, decoratiuni si mobilier realizate in nuante calde si primitoare, incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, video interfon, conexiune cablu si internet, TV LCD, usa metalica.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist .

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor si hota electrica, plita pe gaz , combina frigorifica, expressor cafea, masina de spalat automata.

Apartamentul se afla la prima inchiriere iar viitorul locatar are privilegiul primului chirias .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Pret inchiriere : 500 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a unei chirii lunare drept garantie .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Disponibilitate : 1 Martie 2021 . ( vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica).

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 500
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 3
  • Etaj: Parter
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

380Euro7Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 55

Apartament

380Euro7Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 55

Apartament

550Euro7Euro/luna

Dormitoare: 3Baie: 1m²: 80

Apartament

550Euro7Euro/luna

Dormitoare: 3Baie: 1m²: 80

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat cu parcare subterana Mall Coresi

Proprietatea Urmatoare

Apartament studio Dealul Melcilor Residence

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!