Compare Listings

Garsoniera tip Studio HV ARTE Brasov

Brasov
400Euro11Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un studio situat intr-un bloc amplasat central, finalizat in 2018 si care se afla in imediata apropiere de Tribunalul Brasov si Spitalul Sf. Constantin, Aula Universitatii Transilvania si Filarmonica Brasov, Clinica Hyperdia, numeroase restaurante si cafenele.

Studioul este la prima inchiriere, viitorul locatar avand privilegiul primului chirias, se afla la etajul 1/6 , are o suprafata de 38 mp si o terasa de 8 mp cu vedere laterala catre Tampa fiind compus din living/dormitor open space cu bucataria, baie, hol si debara, terasa .

Studioul beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari asigurand un iluminat accentuat datorat pozitionarii sud-estice si a camerelor de zi care sunt dotate cu ferestre largi (h-2,20m x l-2,70m), dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a crea o senzaţie de continuitate cu terasa şi ambianţa din faţa studioului.

Ca si finisaje ale studioului amintim : uși de acces din lemn, laminate și cu sisteme de închidere centralizat în trei puncte; tamplărie din aluminiu, cu geam termopan cu transfer termic scazut si protecție UV; pardoseli din parchet de lemn masiv; uși interioare din lemn, laminate; băi placate cu gresie porțelanată și faianță ; pardoseli din gresie în bucătărie; videointerfon, incalzire in pardoseala, conexiune internet si cablu TV.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 123
-Indice de emisii echivalent CO2/ 20
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Dotari studio : masina de spalat automata Arctic, TV LCD Samsung, pat dublu cu saltea, lenjerii, plita pe inductie si cuptor electric, hota electrica, combina frigorifica ,etc .

Pret inchiriere : 400 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Disponibilitate : 1 Februarie 2021 ( vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica, cu cel putin 2 zile anterior vizitei propriu-zise) .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa

  • Localitate: Brasov
  • Zona: 15 Noiembrie
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 400
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 6
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera premium Cosmopolit Magnolia Residence

Proprietatea Urmatoare

Vila mobilata 5 camere ultracentral Brasov