Compare Listings

Apartament 3 camere Urban Residence

Strada Stefan Baciu Brasov
119,800Euro1,165Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Brasov, cartier Tractorul, in zona Mall-ului Coresi, intr-un bloc finalizat in anul 2017 de catre Urban Invest .

Apartamentul are o suprafata construita de 119,07 mp si o arie utila de 102,81 mp ce inglobeaza si cele 2 terase de 19 mp, are structura decomandata, se afla la etajul 1 cu o pozitionare nord- estica si este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai ( cu dus si cada), hol si 2 terase, beci de 2,51 mp.

Proprietatea dispune de utilitati separate, finisaje de calitate, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, incalzire cu centrala termica proprie marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, video interfon, bai utilate si dotate cu sanitare Grohe, conexiune cablu si internet, usa metalica.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist, amenajat in jurul ideii de simplitate . Datorita peretelui de travertin, livingul este perfect coloristic si in directa conexiune cu diningul si bucataria realizata pe comanda sub marca Norvinia.

Bucataria este integral dotata si utilata si se vinde separat de pretul listat , nefiind inclusa in pretul de vanzare afisat. Mentionam ca accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : plita pe gaz si cuptor electric marca Siemens, hota electrica, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si combina frigorifica marca Bosch.

Proprietatea prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun, iar proximitatea fata de de mall Coresi, supermarket-ul Auchan, Lidl si Mega Image, centrul de fitness cu piscina interioara Belaqua, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament de exceptie in aceasta zona .
Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 120
-Indice de emisii echivalent CO2/ 23,46
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0
Proprietatea se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica, cu cel putin o zi anterior vizitei propriu-zise .

Pret vanzare apartament nemobilat : 119800 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

  • Adresa: Strada Stefan Baciu
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Tractorul
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

62,000Euro1,292Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament

62,000Euro1,292Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 54

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 4 camere Bdul Grivitei

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere mobilat la casa zona Star