Compare Listings

Apartament mobilat trei camere cu parcare subterana Privilegio

Strada Traian Brasov
600Euro8Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat, situat in Ansamblul Privilegio, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare decomandate, baie cu cada, grup sanitar, 2 holuri, dressing si terasa deschisa cu vedere catre Bunloc si Piatra Mare.

Apartamentul are o pozitionare sud-estica fiind insorit pe intreg parcursul zilei, are o suprafata construita de 90,10 mp si o arie utila de 73,75 mp, o terasa de 17 mp, se afla situat la etajul 7/11 si este complet mobilat si utilat (masina de spalat automata Beko, masina de spalat vase Bosch, combina frigorifica Bosch, cutor electric si plita pe gaz marca Bosch, hota electrica, TV Sony, etc), si dispune de finisaje calitative de tip gresie, faianta, parchet natural in living si dormitoare, pardoseala din granit pe terasa, tamplarie PVC pentacameral si cu geam termopan LOW-E, tamplaria are finisaj de stejar, sistem de incalzire centralizata pe bloc, conexiune cablu si internet WI-FI in derulare .

Apartamentul dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in februarie 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii.
De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in acest Ansamblu .

Proprietatea este libera spre inchiriere, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Pret inchiriere : 600Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .
Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

 • Adresa: Strada Traian
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Judetean
 • Țară: Romania

Detaliu

 • Preț chirie/lună: 600
 • Compartimentare: 1
 • Nr. camere: 3
 • Nr. et. clădire: 11
 • Etaj: 7
 • Disponibilitate: Imediat
 • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

500Euro

Dormitoare: 3Băi: 2m²: 125

Apartament

600Euro8Euro
600Euro8Euro

Baie: 1m²: 77

Spațiu comercial


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Inchiriez spatiu comercial zona Astra

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat lux 3 camere zona Onix Grivitei