Compare Listings

Apartament mobilat doua camere Sub Cetate Residence

Brasov
450Euro8Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat central, pe strada de Mijloc, intr-un Ansamblu Rezidential finalizat in 2010.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat conform fotografiilor din prezentare, este situat la etaj intermediar fiind compus din living open space cu bucataria, hol, dormitor, baie si debara.

Proprietatea se bucura de o generoasa iluminare naturala asigurata de spatiile vitrate mari si dispune de dotari si finisaje deosebite precum tamplarie cu profile PVC si geam termopan LowE, centrala termica de imobil, video interfon, usa de intrare si de interior din lemn cu furnir natural, pardoseala din gresie portelanata anti- alunecare cu grosimea de 10 milimetri pentru hol, bucatarie si bai, respectiv din parchet penta-stratificat din lemn cu grosimea de 18 milimetri pentru celelalte incaperi, instalatii sanitare import Spania si Italia.

Printre dotari amintim : masina de spalat automata, TV in dormitor si living (brand Toshiba si Philips), combina frigorifica LG, cuptor cu microunde Samsung, cuptor electric Hansa, plita si hota electrica Candy, prajitor paine, etc.

Cladirea beneficiaza de doua ascensoare, caile de acces comune sunt placate cu granit, iar scarile au balustrade din inox cu mana curenta din lemn, toate utilitatile, inclusiv apa rece si electricitatea sunt contorizate individual, dispune de incalzire si apa calda centralizata. conexiune internet si cablu TV (chiriasul urmeaza sa incheie contract cu un furnizor agreat) .
Ansamblul rezidential Sub Cetate este dezvoltat pe un teren in suprafata totala de 2110 metri patrati si include o cladire cu o amprenta de 850 mp deservita de spatii verzi, cai de acces si locuri de parcare exterioare pe o suprafata de circa 1250 mp, totul monitorizat electronic si cu acces controlat.

Apartamentul dispune si de loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei.

Pret inchiriere : 450 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar .

Se solicita contract garantat pe minim un an, plata in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare.
Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Brasovul Vechi
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 450
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 4
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

950Euro12Euro
950Euro12Euro

Baie: 1m²: 100

Apartament

1,500Euro14Euro
1,500Euro14Euro

Baie: 1m²: 110

Spațiu comercial


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Comision 0 – Apartament trei camere bloc vila zona Judetean

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat doua camere cu parcare