Compare Listings

Apartament 3 camere bloc vila zona Spitalului Judetean

Strada Tarnavei Brasov
110,000Euro1,571Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Brasov, zona Spitalului Judetean, intr-un bloc tip vila construit din caramida de catre Urban Invest, finalizat in anul 2008, izolat fonic si termic ceea ce genereaza costuri mici de intretinere .

Apartamentul are o suprafata construita de 87 mp si o arie utila de 70 mp, structura decomandata, se afla la etajul 1 cu o pozitionare nord- estica si este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, o baie cu aerisire naturala, hol, debara si terasa deschisa .

Proprietatea dispune de ziduri de compartimentare integral din caramida, utilitati separate, finisaje de calitate, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, instalatii sanitare si electrice noi, decoratiuni si mobilier realizate in nuante calde si primitoare, incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, video interfon, conexiune cablu si internet, TV LCD, usa metalica, parcare in fata imobilului.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist si rafinat .S-a optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, in tonuri vesele, combinate toate foarte frumos. Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari.

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria.
Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor si hota electrica, plita pe gaz , combina frigorifica, expressor cafea, masina de spalat automata.

Apartamentul este intabulat in CF ca spatiu birouri si se preteaza atat unei activitati comerciale de tip cabinet (medical, psihologie, etc) cat si ca spatiu rezidential fiind deja amenajat pentru locuinta familiala.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 145
-Indice de emisii echivalent CO2/ 34
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Proprietatea este libera spre vanzare si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare : 110.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Video

  • Adresa: Strada Tarnavei
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 2
  • Etaj: Parter
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament decomandat doua camere Calea Bucuresti

Proprietatea Urmatoare

Apartament 4 camere Subcetate Green Residence Sanpetru