Compare Listings

Startimob – Inchiriez vila mobilata tip duplex in cartier Rezidential

Brasov
1,350Euro5Euro

Descriere

Proprietatea s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere o vila tip duplex, amplasata intr-un cartier rezidential din cartierul Noua ce dispune de paza permanenta si acces control, monitorizat video, paza privata, are acces facil catre Hyperrmarket-uri, scoli, gradinite, parcuri si mijloace de transport in comun si access imediat – adica 5 minute – la DN 1 si Centura Brasov.

Duplexul a fost construit integral din caramida si beton, fiind finalizat in 2019, este de tip D+P+E1+M, are o suprafata de 290 mp construiti si o arie utila de 270 mp, avand o compartimentare utila si functionala fiind compus din 3 dormitoare, 3 bai complete, 2 camere de zi, 1 baie pentru camera de zi, terasa de 20 m2, 1 bucatarie principala la parter, 1 bucatarie secundara la mansarda, 2 balcoane spatioase si 1 balcon francez la mansarda.

La demisol sunt pozitionate utilitatile: camera centralei termice, camera spalatorie cu grup sanitar, birou si garaj .

Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata, are o pozitionare vestica, dispune de spatii vitrate mari ce beneficiaza de multa lumina naturala, finisaje moderne de calitate superioara, incalzirea este realizata cu centrala Buderus in condensatie separata pe fiecare nivel, are baile utilate si bucatariile mobilate si echipate cu electrocasnice, usa automata la garaj, usa metalica la intrare – marca Hormann, sistem de alarma cu senzori de miscare, supraveghere video, conexiune realizata pentru internet si cablu, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet stejar stratificat in camere, bai placate in travertin, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, acoperis cu invelitoare din tigla, pavaje exterioare cu granit si gradina amejata cu gazon.

Casa este ideala pentru o familie care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de zgomote si aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Se solicita contract ferm si garantat pe minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Pret inchiriere : 1350 Euro /luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar . Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica , cu cel putin 2-3 zile anterior vizitei propriu-zise.

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

________________________________________________________________________________________________

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Darste
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 1350
  • Suprafață teren (mp|ha): 350
  • Nr. camere: 5
  • Nr. et. clădire: 3
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 2

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

430Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 57

Apartament

430Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 57

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Startimob – Inchiriez apartament mobilat cu parcare Alphaville

Proprietatea Urmatoare

Startimob – Inchiriez apartament patru camere zona Onix