Compare Listings

Apartament trei camere mobilat lux cu amenajare de designer

Brasov
750Euro10Euro

Descriere

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Ansamblul Privilegio finalizat in anul 2011, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, terasa de 8,20 mp, structura decomandata, situat la etajul 8/11.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.

Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de albastru pal, griuri, verde și galben si le-au combinat pe toate foarte frumos .

Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .

Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz cu sticla ceramica Schott Ceran, combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Pret inchiriere : 750 Euro/luna .

Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .

Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Santafarm, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, ASIT, Banca Carpatica, RIB Bank , Banca Transilvania, Elektrobit Automotive Romania, Procredit Bank.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 750
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 9
  • Etaj: 8
  • Disponibilitate: 01 IUNIE 2020
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Vila mobilata cinci camere zona Spitalului Judetean

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat doua camere Avantgarden Bartolomeu