Compare Listings

Apartament mobilat doua camere Centru Civic

Strada Verii Brasov
400Euro8Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat, situat pe strada Verii, in Centrul Civic, in apropiere de AFI Palace Mall, Tribunalul Brasov si Spitalul Judetean .

Apartamentul propus spre inchiriere este situat la etajul 1/4, are o suprafata totala de 48 mp fiind compus din 2 camere, bucatarie, baie cu aerisire naturala, hol si balcon, mobilat in stil minimalist si se preteaza pentru o persoana sau un cuplu.

Proprietatea beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii estice fiind insorit pe intreg parcursul zilei, este mobilat si utilat conform fotografiilor din prezentare si dispune de finisaje calitative de tip gresie, faianta, parchet,tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de incalzire cu centrala proprie pe gaz marca Ariston, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati).

Bucataria este mobilata si utilata iar accentul este pus pe functionalitate, iar printre dotarile apartamentului amintim: masina de spalat automata Indesit, aragaz cu cuptor marca Arctic, combina frigorifica marca Arctic, aspirator, TV LCD Samsung, canapea extensibila in living si pat dublu in dormitor, dulapuri tip dressing, etc .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 138
-Indice de emisii echivalent CO2/ 45,2
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii.
De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului, scoli si gradinite (Scoala 8, Scoala 5, Scoala 19, Waldorf, Gradinita nr 15 cu program prelungit, etc), acces la facilitatile urbane precum magazine, AFI Palace Mall, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona .

Proprietatea este libera spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 400 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .
Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar.
Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul interior inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Verii
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 400
  • Compartimentare: 5
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 4
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

450Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 53.5

Apartament

450Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 53.5

Apartament

1,500Euro11Euro/luna

Dormitoare: 3Băi: 3m²: 353.65

Apartament

1,500Euro11Euro/luna

Dormitoare: 3Băi: 3m²: 353.65

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament structura mare cu parcare subterana

Proprietatea Urmatoare

Apartament doua camere zona Tractorul

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!