Compare Listings

Teren intravilan pretabil dezvoltare rezidentiala si de retail

Strada Principala Bran
1,371,850Euro50Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan pretabil dezvoltare imobiliara situat in Bran, cu acces facil din DN 73, langa benzinaria Rompetrol .

Terenul are o suprafata totala in acte de 27437 mp si o suprafata masurata de 30253 mp, amenajat momentan pentru functionarea unui camping, cu deschidere la 2 drumuri, dispune de utilitati (apa, gaz, electricitate, fosa septica) si cuprinde un imobil pentru cazare, anexe cu dusuri, terasa cu receptie .
Terenul se afla in intravilanul localitatii Bran, are categoria de folosinta curti constructii si faneata si e compus din 3 loturi : 23712 mp , 3000 mp si 725 mp.

Este un teren montan superb, pretabil atat pentru dezvoltarea unui complex turistic, hoteluri, vile de vacanta, pensiuni si cabane, cat si pentru retail , supermarket , etc.
Dimensiunile parcelelor pe care se poate construi trebuie sa aiba minim 500 mp pentru case de locuit, 1000 mp pentru case de vacante si 2000 mp pentru pensiuni .

Conform certificatului de urbanism pentru constructia de case individuale sau insiruite este necesara intocmirea PUD sau PUZ , cu POT de 30% si CUT – 0,6, regim de inaltime de P+E+M. Se admit constructii cu zidarie din caramida sau lemn, iar pentru fatada se admit materiale durabile cu conditia armonizarii si inscrierii in peisajul de munte fara accente de tip urban. Ca invelitori se admit numai cele de tip sarpanta. Nu se admit invelitori de tip azbociment, tabla zincata. Ca policromie se va utiliza culoarea naturala a materialului de finisaj, iar pentru tencuieli si vopsitorii se vor folosi solutiile traditionale. Se vor folosi nuante deschise, predominant albul sau culoarea naturala a materialului folosit.
Fiind amplasat intr-o zona turistica, fara aglomerari de case, zgomot si poluare, cu obiective turistice in jur printre care amintim Castelul si Schitul Bran, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii si Pestera Dambovicioarei, dar si cu partii de schi (Partiile Bran si Zanoaga), terenul poate fi si achizitionat si ca investitie .

Vegetatia abundenta, privelistea catre munti aduc pulsatia vie a naturii in mijlocul tumultului urban si doar vizitand locatia puteti aprecia cu adevarat sentimentul de liniste si relaxare pe care o ofera aceasta proprietate.

Pret vanzare : 50 Euro/mp +TVA.

In cazul achizitionarii de catre o societate , TVA-ul nu se aplica .

Detalii la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

VideoDezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Principala
  • Localitate: Bran
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 27437
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

34,000Euro1,214Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 33

Apartament

34,000Euro1,214Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 33

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament 3 camere Vivamus Residence cu boxa si parcare

Proprietatea Urmatoare

Casa mobilata 5 camere Cristian

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!