Compare Listings

Apartament 3 camere zona LIDL Carpatilor

Strada Carpatilor Brasov
115,000Euro1,667Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. Carpatilor, la etajul 5 intr-un bloc anvelopat de 8 nivele construit in 1978 .

Apartamentul are pozitionare estica, dispune de toate utilitatile separate si o suprafata utila totala de 69 mp avand in componenta un living de 16 mp cu balcon integrat de 3,7 mp inchis in termopan, bucatarie de 10 mp, hol de 10,1 mp, un dormitor de 12,9 mp si unul de 9,8 mp, 2 bai ( baie cu dus de 4,4 mp si grup sanitar de serviciu de1,6 mp).

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist. S-a optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, in tonuri calde, combinate toate foarte frumos. Bucataria este mobilata si utilata iar accentul este pus pe functionalitate, toate dotarile fiind cat mai la indemana : hota electrica, plita pe inductie, combina frigorifica, centrala termica marca Viessmann Vitopend 100.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 112,03
-Indice de emisii echivalent CO2/ 23,98
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a Spitalului Judetean, proximitatea fata de supermarketul Lidl, Mega Image, Carrefour, Penny Market, Magnolia Shopping Center, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Totodata locatia prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, licee, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Apartamentul este liber la vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Se accepta si achizitie prin credit ipotecar, cu plata pretului in moneda Euro . Mobilierul nu face obiectul vreunei negocieri .

Pret vanzare : 115.000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Carpatilor
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Astra
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 8
  • Etaj: 5
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

105,000Euro1,217Euro/luna

Dormitoare: 1Băi: 2m²: 100.57

Apartament

105,000Euro1,217Euro/luna

Dormitoare: 1Băi: 2m²: 100.57

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Penthouse Tampa Gardens cu parcare subterana

Proprietatea Urmatoare

Casa de vacanta Valea Dobarlaului

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!