Compare Listings

Garsoniera mobilata Privilegio Residence

Strada Traian Brasov
350Euro10Euro/luna

Descriere

PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania Startimob va propune spre inchiriere o garsoniera in Ansamblul Privilegio, langa Spitalul Judetean, etaj intermediar, insorita datorita pozitionarii estice, mobilata si utilata , utilitati cu contorizare separata, incalzire cu centrala de imobil, semidecomandata, in suprafata construita de 43,15 mp si o arie utila de 35.35 mp, compusa din hol, camera, bucatarie si baie, la care se adauga o terasa deschisa in suprafata de 8,80 mp cu vedere catre Bunloc si Piatra Mare .

Printre dotari mentionam pat dublu cu saltea in dormitor, comoda TV si TV LCD, dulapuri tip dressing in hol, bucatarie mobilata si utilata, cuptor Beko si plita electrica, hota electrica, frigider, masina de spalat automata marca LG.

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unei garsoniere in acest Ansamblu.

Vecinatati : Carrefour Express Non-Stop, Mag Alimentar Rapid Non-Stop, Mega Image, Profi, Farmaciile Sensiblu, Catena si Helpnet, Spitalul Judetean Brasov, Clinica Hyperdia, ASIT, Banca Carpatica, RIB Bank , Banca Transilvania, Elektrobit Automotive Romania, etc.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 137,82
-Indice de emisii echivalent CO2/ 32,38
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 350 Euro/luna .

Separat de pretul chiriei se poate inchiria contracost si un loc de parcare subteran (50 Euro/luna) .

Se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei pe prima luna din contract precum si o garantie in cuantumul unei chirii lunare.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Disponibilitate : libera spre inchirere, detinem cheile proprietatii iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact-Aura Popa.Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!

  • Adresa: Strada Traian
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Judetean
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 350
  • Compartimentare: 2
  • Nr. camere: 1
  • Nr. et. clădire: 12
  • Etaj: 8
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

250Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 30

Apartament

250Euro9Euro/luna

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 30

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera cu parcare Grandis Premium Residence

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat zona Afi Palace Mall

Dezvoltă-ți propria afacere în imobiliare!