Compare Listings

Apartament ultracentral 3 camere Castelului Brasov

Brasov
120,000Euro1,690Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat ultracentral, pe strada Castelului, in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice .

Apartamentul se afla la parterul inalt al unui imobil foarte solid si bine intretinut, reconditionat exterior, de tip P+M, construit in 1950 si reabilitat integral in 2007.
Proprietatea este dispusa pe doua nivele cu o suprafata utila de 71 mp si care detine cota de 22,74 % din partile de uz comun care include podul si terenul construit si neconstruit in suprafata de 226,80 mp si cota din partile de uz comun speciale .

Apartamentul are o pozitionare vestica si o structura decomandata cu urmatoarea dispunere : la parter regasim o camera de zi, baie cu cada, hol , bucatarie cu dining si scara interioara, iar in pod au fost amenajate doua dormitoare decomandate, deservite de catre o baie cu dus si grup sanitar .

Apartamentul se vinde nemobilat, cu bucataria mobilata si utilata, dispune de utilitati separate si incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet tip dusumea, usi interioare din lemn, bai utilate si cu aerisire naturala, beci .

Apartamentul se poate achizitiona pentru locuinta rezidentiala permanenta dar se preteaza si unei investitii pentru inchiriere ulterioara atat pe termen lung cat si spre administrare in regim hotelier.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 175
-Indice de emisii echivalent CO2/ 35
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Datorita amplasamentului de exceptie , dispune de acces la toate facilitatile urbane, mijloace de transport in comun, restaurant si cafenele, obiective turistice de mare interes precum : Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Strada Sforii, Bastionul si Canalul Draft, Piata Sfatului si Casa Negustorilor, Muzeul de Arta, Turnul Alb si Negru, etc.

Disponibilitate : Apartamentul se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica, cu cel putin o zi inaintea vizitei propriu-zise.

Pret vanzare : 120.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact – Aura Popa .

Video

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Ultracentral
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 3
  • Nr. et. clădire: 1
  • Etaj: Parter
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

395,000Euro1,415Euro/luna

Dormitoare: 7Băi: 9m²: 337.67

Casă / Vilă

395,000Euro1,415Euro/luna

Dormitoare: 7Băi: 9m²: 337.67

Casă / Vilă


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Garsoniera mobilata zona Spitalului Judetean

Proprietatea Urmatoare

Apartament mobilat 3 camere Urban Plaza cu parcare