Compare Listings

Apartament mobilat doua camere Bellevue Residence

Brasov
650Euro8Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in complexul rezidential Bellevue Residence, in suprafata utila de 81,46 mp si o arie construita de 96,68 mp, compus din living cu bucatarie, dormitor spatios si dressing, hol si baie mare, terasa exterioara partial acoperita de 50,42 mp si jardinière de 44,08 mp.

Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu vedere mixta catre Tampa si centrul istoric al Brasovului, fiind insorit datorita dispunerii si a spatiilor vitrate mari.

Dotari si finisaje : – cuptor, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat automata, masina de spalat vase, TV Lcd, etc

Dotari si instalatii: -acces controlat atat in zona rezidentiala cat si in fiecare cladire, lift de ultima generatie cu vedere panoramica, -sistem individual de contorizare incalzire, apa, curent, gaz, centralizat pe apartament, sistem de termostat pentru reglarea individuala /apartament a temperaturii ambientale, incalzire in pardoseala pe toata suprafata utila si convectoare la nivelul pardoselii in dreptul geamurilor, radiatoare port-prosop in bai si incalzire electrica in pardoseala baii, spalatorie si uscatorie cu dotarile aferente, spatiu de depozitare gunoi ventilat, sisteme de prevenire si stingere a incendiilor pentru spatiile comune, etc

Compartimentarea in interiorul apartamentului este facuta cu pereti din gips carton dublu placati pe structura metalica si cu fonoizolatie. Pardoselile din living si dormitor sunt din parchet de lemn stratificat; pardoseala din baie, hol si bucatarie este din granit, iar placarile peretilor s-a facut cu gresie de calitate superioara.

Usa principala de acces este de tip antiefractie cu inchidere multipunct iar usile din interiorul apartamentului sunt pe structura tip fagure, din rame de lemn masiv si finisaj de furnir.
Terasele exterioare au pardoseli flotante din lemn exotic de exterior, iar parapetii balcoanelor sunt din sticla autoportanta si mana curenta din otel.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 132,67
-Indice de emisii echivalent CO2/ 30.19
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Proprietatea se inchiriaza utilata si mobilata conform prtezentarii, iar in pret este inclus un loc de parcare subteran .

Pret inchiriere : 650 Euro/luna.

Se solicita contract garantat minim un an, plata chiriei in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .
Apartamentul este disponibil imediat spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarea se poate realiza oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

  • Localitate: Brasov
  • Zona: Drumul Poienii
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 650
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 5
  • Etaj: 1
  • Disponibilitate: Imediat
  • Nr. locuri parcare: 1

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

500Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

500Euro9Euro

Dormitoare: 1Baie: 1m²: 65

Apartament

1,400Euro7Euro

Dormitoare: 3Băi: 4m²: 250

Casă / Vilă

1,400Euro7Euro

Dormitoare: 3Băi: 4m²: 250

Casă / Vilă


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren intravilan Lunca Calnicului

Proprietatea Urmatoare

Teren Poiana Brasov pretabil dezvoltare turistica