Compare Listings

Teren intravilan construibil Harman 5000 mp

Strada Oltului Harman
135,000Euro27Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului , un teren intravilan construibil amplasat in zona industriala din Harman, pe str. Oltului , vizavi de fabricile Amann Romania si Schneider .

Terenul are o suprafata de 5000 mp in acte si 5029 mp suprafata masurata , se afla in intravilanul loc. Harman, are acces facil din DN11-Sos. Harmanului, cu intrare pe strada Garii, cu continuitate pe str Mihai Viteazul si str. Oltului care duce catre Podul Olt .

Destinatia terenului este pentru constructii industriale de tip productie, logistica si depozitare si prestari servicii, parc auto, showroom, etc, dispune de un front stradal de 90,96 ml, iar utilitatile sunt in zona si la constructiile invecinate (apa, gaz, canalizare si electricitate) .

Certificatul de urbanism este in curs de aprobare iar indicii urbani estimati sunt : POT de 60 % si CUT – 1, regim de inaltime P+2E .

Pret vanzare : 135.000 Euro ( 27 Euro/mp) .

Vecinatati : Amann Romania, Schneider, Divanissimi, Brand Office Distribution, Mar Control, KroneMAG Industries, Dias Comert, etc

Pentru a vizualiza amplasamentul, puteti accesa link-ul filmarii locatiei : https://www.youtube.com/watch?v=zAaaidB23S4&feature=youtu.be

Detalii la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

  • Adresa: Strada Oltului
  • Localitate: Harman
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 5000
  • Nr. et. clădire: 2
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren Poiana Brasov pretabil dezvoltare turistica

Proprietatea Urmatoare

Imobil 9 camere ultracentral Brasov pretabil hostel