Compare Listings

Apartament mobilat doua camere Alphaville

Strada Vasile Alecsandri Brasov
500Euro9Euro

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Alphaville 2, bloc finalizat in 2019.

Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul, folosind nuante in tonuri calde si vesele .

Apartamentul are in componenta un living, o bucatarie, debara, hol, dormitor cu dressing, baie si terasa cu vedere panoramica asupra Brasovului .

Apartamentul este complet decomandat, are o suprafata construita de 67 mp, o arie utila de 55 mp, terasa de 14 mp si este situat la etajul 10/10 .

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing, birou, TV LCD in living si dormitor, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe inductie si cuptor si hota electrica, combina frigorifica Arctic, cuptor cu microunde), baie complet mobilata si utilata, inclusiv cu masina de spalat automata Electrolux.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, system de aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 129
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,72
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri, mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 500 Euro/luna .

Se solicita contract garantat pe minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta animale de companie in spatiul interior inchiriat !!!

Exista posibilitatea inchirierii unui loc de parcare subteran contra cost .

Disponibilitate : 15 Decembrie 2020, iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data.

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

  • Adresa: Strada Vasile Alecsandri
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Racadau
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Preț chirie/lună: 500
  • Compartimentare: 1
  • Nr. camere: 2
  • Nr. et. clădire: 10
  • Etaj: 10
  • Disponibilitate: 15 Decembrie 2020

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Apartament mobilat doua camere Calea Bucuresti

Proprietatea Urmatoare

Apartament 3 camere mobilat zona Mall Magnolia Center