Compare Listings

Teren pentru agrement si constructii turistice – Paraul Rece

Intrarea Trei Brazi Paraul Rece
410,320Euro10Euro/luna

Descriere

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren situat in zona Paraul Rece, la 2 km de Soseaua Nationala, pe drumul ce duce la Manastirea Sfanta Treime a Fratilor Franciscani Conventuali, amplasata pe un platou de unde se vad Coltii morarului, Costila si Crucea de pe Caraiman .

De asemenea, terenul are access si dinspre Predeal, aflandu-se la aproximativ 1 km distanta de Cabana Trei Brazi si totodata cu acces facil catre DN73, Brasov- Pitesti .

Terenul are o suprafata totala de 41032 mp fiind format din 2 loturi cu suprafata de 30204 mp cu deschidere de 281 ml, respectiv 10828 mp cu deschidere de 77 ml, prezinta declivitate si zona impadurita, iar ca utilitati in zona mentionam ca exista electricitate, cel mai apropiat post trafo aflandu-se la Manastire .

Terenul are categoria de folosinta – pasune si se afla in extravilanul Mun. Rasnov, necesita intocmire PUZ, iar destinatia acestuia stabilita prin documentatia de urbanism este pentru constructii turistice si de agreement, si functii complementare.
Suprafata minima de teren necesara edificarii unei constructii amplasata in zona turistica Trei Brazi va fi de 1000 mp pentru case de vacante, 1500 mp pentru pensiune si 2000 mp pentru hotel sau motel .

In zona exista traseul turistic: Predeal – Trei Brazi – Biserica Romano-Catolica Sf. Treime – Paraul Rece – DN 73A – Cabana Steaua – Saua Baiului – Muchia Lunga – Busteni , ceea ce il face ideal pentru dezvoltare parc de Aventura si tiroliana, alpinism indoor si outdoor, trasee moto-route si ATV pentru off-road, centru echitatie, tabere de airsoft sau sniping club, poligon de tragere, etc .

Exista posibilitatea vanzarii pe loturi cat si suplimentarea suprafetei existente, in functie de cerere..

Pret vanzare : 10 Euro/mp (410320 Euro) .

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Video

  • Adresa: Intrarea Trei Brazi
  • Localitate: Paraul Rece
  • Țară: Romania

Detaliu

  • Suprafață teren (mp|ha): 41032
  • Disponibilitate: Imediat

Programeaza o vizita

Despre tine:

Informatii de contact

Întrebați despre această proprietate

Proprietati similare

85,000Euro1,197Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 85

Apartament

85,000Euro1,197Euro/luna

Dormitoare: 2Băi: 2m²: 85

Apartament


Fara review ( 0 din 5 )

Scrie o recenzie

Login for Review

Proprietatea Precedenta

Teren intravilan Tractorul Nicolae Labis

Proprietatea Urmatoare

Oportunitate investitie teren 5500 mp Poiana Aviatorilor