Exclusivitate - Casa mobilata Ghimbav zona Vile Noi

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Casa mobilata Ghimbav zona Vile Noi

PROPRIETATE TRANZACTIONATA !!!

Comision cumparator : 0%

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, o proprietate situata in localitatea Ghimbav, cu acces facil din DN1, amplasata la 10 minute de centrul Brasovului, 20 minute de Poiana Brasov si 30 minute de Bran.

Casa a fost construita in anul 2005 cu structura de rezistenta din samburi si centuri de beton armat, plansee de beton armat cu structura din zidarie portanta de caramida eficienta de 37,5 cm la exterior si 15, respectiv 25 cm la interior, partial izolata pe exterior cu polistiren, sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla ondulata de tip Lindab si cu acoperisul in 2 ape cu pante de 35*.

Proprietatea are in componenta 5 camere, 0 bucatarie, 3 bai, 2 holuri, 2 dressing-uri, 2 terase, un balcon si garaj, este desfășurată în regim de înălțime P+E+M, avand o amprenta la sol de 85 mp si o suprafata totala de 157 mp, fiind pozitionata pe un teren in suprafata de 395 mp cu o deschidere de 22,8 ml .

Imobilul se vinde utilat si mobilat cum se prezinta in fotografii cu exceptia unor lucruri si efecte personale, si este structurat astfel : la parter avem un living (~40 mp), bucatarie ( 15 mp), baie, hol cu casa scarii, terasa(28 mp) si garaj,  la etaj regasim 3 camere (15,54 mp, 13,27 mp si 11,08 mp), hol, baie, dressing, terasa (6,64 mp) si balcon (3 mp), iar mansarda are in compozitie un dormitor master cu dressing si baie proprie.

Imobilul dispune de utilitati separate ( apa, electricitate, gaz si canalizare) si finisaje interioare moderne si de calitate ( pardoseala din gresie si parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, pereti zugraviti in vopsea lavabila), incalzirea se realizeaza cu centrala termica Vaillant pe gaz, in condensatie, cu boiler de 115 L, baile au aerisire naturala, garajul este actionat electric, iar ferestrele de la parter beneficiaza de jaluzele exterioare din PVC .

Pret vanzare : 135800 Euro .

Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica !!!

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact –Aura Popa , sau pe email: aura.popa@startimob.ro .