Casa stil mediteranean

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Casa stil mediteranean

Proprietate inchiriata !!!

Startimob va propune spre achizitie o casa in stil mediteranean, situata in Sanpetru, in zona de rezervatie Lempes.

Proprietarii casei si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand casei un aer estival cu iz mediteranean .

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori calde, cu nuante dealb,  bej si maro, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Casa este ideala pentru o familie care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, cu gradina , ferita de zgomote si aglomeratia urbana, insa foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Atmosfera de vacanta   este sugerata si de culorile fatadei, de gradina amenajata cu arbusti decorativi, plante ornamentale, flori, gazon si leaganul din lemn, care se potriveste si se integreaza perfect in cadrul natural ce-l inconjoara.

Casa este construita in anul 2012 din cadre de beton si zidarie portanta, peretii exteriori sunt termoizolati la exterior cu 10 cm de polistiren expandat, invelitoarea este din tigla ceramica, pardoselile la interior sunt placate cu dusumea si gresie, iar  incalzirea se poate realiza atat cu centrala termica pe gaz cat si prin termosemineu pe lemne - cea mai frumoasa piesa a living-ului pentru ca ofera o nota romantica si primitoare casei . Totodata casa dispune de toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare), tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de alarma.

Accesul in casa propusa spre vanzare se realizeaza printr-un ancadrament decorativ special, apoi din holul parterului putem accesa toate incaperile de pe nivel ( living-ul, bucataria si dining-ul cu acces spre terasa exterioara, camera tehnica a centralei si grupul sanitar, plus scara ce conduce spre etaj). Living-ul este nucleul central al casei oferind o foarte buna vizibilitate catre exterior  iar etajul este amenajat intr-o paleta cromatica linistitoare si contine 2 dormitoare cu bai proprii fiecare, un hol si un antreu amenajat ca un colt de lectura si relaxare .

 Pret vanzare : 155.000 Euro .

Proprietatea este inchiriata si poate fi vizionata doar pe baza de programare telefonica cu 3 zile anterior vizitei propriu-zise.


Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Lempes
 • Localitate : Sanpetru
 • Categorie : Case & vile
 • Suprafata construita: 220 MP
 • Suprafata teren: 500 MP
 • Data introducerii : 04-03-2018 15:34:29
 • Vizualizari : 1655
 • Tip Oferta : Vanzare
 • Judet : Brasov
 • Pret : 155000 EUR