Exclusivitate - Casa zona Coresi Mall Tractorul

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Casa zona Coresi Mall Tractorul

Proprietate tranzactionata !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie o casa de tip P+M, situata in cartierul Tractorul, zona Coresi Mall, cu acces la toate facilitatile urbane, infrastructura avantajoasa si mijloace de transport in comun.

Proprietatea dispune de un teren total de 414,9 mp cu acces auto si garaj, camera tehnica a centralei, are o amprenta la sol de 116 mp fiind compusa din 3 dormitoare, dressing, 3 bai, living open space cu bucataria, 2 holuri, un balcon si 2 terase .

Parter : debara (0,80 mp),hol intrare ( 6.35 mp), hol casa scării (7,08 mp), garaj (17,04 mp), anexa CT (10,32 mp), bucatărie cu dining si cămară (20,07 mp), cameră de zi (22,59 mp), baie (2,21 mp), terasă partial acoperita (9,87 mp), terasa intrare ( 3,80 mp).

Mansardă: hol casa scării (6,71 mp), dormitor 1 (14,48 mp), dormitor 2 ( 11,23 mp) cu baie cu cabină de duş (3,32 mp) şi acces terasă (7,82 mp), dormitor 3 ( 12,52 mp) cu dressing mare de circa 15 mp, baie cu cadă 7 mp .

Imobilul are o compartimentare utila si functionala, este insorit toata ziua datorita pozitionarii si a spatiilor vitrate mari ce asigura o iluminare naturala, dispune de finisaje calitative precum tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, jaluzele exterioare electrice cu telecomanda, centrala termica Vaillant, usa garaj actionata electric, conexiune cablu si internet .

Gradina este iluminata nocturn, amenajata cu gazon, flori, pomi ornamentali si fructiferi, loc de joaca pentru copii dotat cu o casuta de joaca, balansoar suspendat, tobogan, leagan.

Casa este cocheta, intima si confortabila si o puteti aprecia doar vizitand-o .

Detalii tehnice ale constructiei : Structura de rezistenţă a casei este realizata cu fundaţii continue din beton armat, pe structură din stâlpi şi grinzi metalice, cu pereţi sandwich din OSB, vată minerală şi ghips-carton.

Planşeul peste parter este din grinzi metalice iar sarpanta este din metal. Toate materialele folosite la structura de rezistenţă sunt marca Knauf (pereti OSB, vata minerala, gips-carton) sau Richter System (structura metalică) şi sunt importate din Germania.

La exterior faţada are sistem termoizolant CAPATECT grosime 5 cm, tencuială structurată Rielenputz 15, zugrăveli exterioare CAPAROL în culori pastelate, soclul are polistiren cu grosimea de 3cm şi finisaj tip caramida aparenta marca Meldorfer import Germania.

Ferestrele au tâmplărie din lemn stratificat cu finisaj transparent si geam termopan (sticlă float cu argon), uşa principală este din lemn termoizolant stratificat iar cea de garaj este realizata din panouri casetate termoizolante.

Învelitoarea acoperişului este din sindrila bituminoasa tip IKO-import Canada. Aleea principală, aleea de acces catre garaj, trotuarul de protecţie inclusiv bordura laterală este din pavaj culoare gri.

Compartimentările interioare sunt realizate cu pereţi de 13,5 cm grosime, realizate din gips-carton, cu destinaţie specifică pentru fiecare tip de încăpere, zugraveala lavabila CAPAROL, uşi interioare tip HDF cu furnir de stejar si scară interioară din lemn stejar.

Pardoselile sunt realizate cu gresie glazurată in baie, bucătărie, dining, cămară si in holul de acces, cu granito-gresie pe terase, balcoane, anexa centralei termice şi garaj si parchet laminat in camera de zi, dormitoare, hol si mansardă.

Instalatiile sanitare sunt racordate la canalizare, cu tubulatură din polipropilenă PN 10 din PVC tip M, îmbinare cu garnitură de cauciuc , iar instalatiile de incalzire sunt realizate cu teava pexal în pardoseală, radiatoare din oţel, boiler de 120 l si Centrala murala turbo marca Vaillant. Instalatiile electrice sunt realizate cu conductori din cupru.

Pret vanzare casa  : 144800 Euro.

VEZI Tur Virtual  : https://www.youtube.com/embed/Xtsdvx3HV0U 

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro .

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Tractorul
 • Localitate : Brasov
 • Categorie : Case & vile
 • Suprafata construita: 178 MP
 • Suprafata teren: 414 MP
 • Data introducerii : 28-02-2019 13:16:13
 • Vizualizari : 1396
 • Tip Oferta : Vanzare
 • Judet : Brasov
 • Pret : 144800 EUR