Exclusivitate - Apartament 4 camere Europe Residence cu parcare subterana

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament 4 camere Europe Residence cu parcare subterana

Proprietate tranzactionata !!!!

Comision cumparator : 0%

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat central, pe strada Avram Iancu, in Ansamblul Europe Residence, cu acces facil fata de obiectivele majore din centrul istoric al orasului si la doar cateva minute de Centrul Civic – zona financiar-administrativa a Brasovului.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, are o suprafata construita de 126 mp si o arie utila de 102,55 mp, este situat la etajul etaj 5/8 si este compus din 4 camere, 2 bai, bucatarie, hol, dressing, 2 terase, cu vedere pe doua parti . Proprietatea dispune de o compartimentare armonioasa, utila si functionala si beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, are contorizare separata la gaz si incalzire cu centrala termica de imobil, are toate utilitatile separate, finisaje interioare (termopan, parchet, gresie si faianta, vopsea lavabila ), mobila Mobexpert, sistem de aer conditionat, videointerfon, parcare subterana.

Blocul are regimul de inaltime de tip S + P + Mezanin + 7 Etaje + Mansarda, are doua scari dotate cu cate doua lifturi moderne de 6 persoane fiecare si reuneste 115 apartamente in total.

Ansamblul Europe Residence a fost construit in 2008 din cadre de beton cu perete exterior din BCA izolat cu polistiren de 10 cm (fatada renovata integral in 2017), tencuieli exterioare lavabile si impermeabile de tip Baumit, tamplarie exterioara din termopan pe profil PVC, pardoseli interioare din gresie (bucatarie, bai, vestibul) iar in celelalte incaperi parchet lemn stratificat, centrala de imobil, contorizare individuala in firida proprie pentru toate utilitatile ( gaz, apa rece, apa calda), radiatoare din otel emailat cu termostat reglabil, acces controlat in incinta imobilului, supraveghere video si paza permanenta.

Vecinatati :

Supermarket Kaufland, Univ.Dimitrie Cantemir, Teatrul Liric, Clinicile Icco, Farmacia DONA, Restaurant Casa Tudor, Restaurant Maestro, Restaurant Ma Cocotte, etc.

Apartamentul oferit spre achizitie este confortabil, poate fi o oportunitate de investitie si il puteti aprecia doar vizitandu-l !

Pret vanzare : 140000 Euro.

Locul de parcare subteran este inclus in pretul listat.

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere in derulare si se poate achizitiona ca si investitie .

Vizitele se realizeaza doar pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon :0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .