Apartament 4 camere zona Judetean

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 4 camere zona Judetean

Proprietate tranzactionata !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in zona Spitalului Judetean, in apropierea Liceului de Informatica, cu acces facil la servicii : statie de transport in comun, complexe comerciale si supermarket-uri, cabinete particulare, unitati de invatamant mediu/superior, spitale, farmacii si banci, etc.

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 85 mp, este compus din 4 camere, o baie , bucatarie cu camara, 2 holuri, 2 balcoane inchise in termopan si integrate in camere, beci.

Apartamentul a avut si un grup sanitar la care s-a renuntat marindu-se astfel unul dintre dormitoare .

Acesta poate fi refacut deoarece s-au pastrat instalatiile initiale.

Blocul este anvelopat termic, dispune de lift iar apartamentul este situat la etajul 1/8 cu o pozitionare S-SE fiind insorit tot timpul zilei, este nou zugravit in lavabil, dispune de utilitati separate, centrala termica proprie marca Viessmann, spatii vitrate mari ce asigura multa lumina naturala, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, baie cu aerisire naturala, beci.

Apartamentul este liber la vanzare, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare: 86800 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email : aura.popa@startimob.ro  .