Exclusivitate - Apartament 4 camere B-dul Muncii

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament 4 camere B-dul Muncii

PROPRIETATEA  S-A TRANZACTIONAT !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat la intrare in cartierul Racadau, pe B-dul Muncii, cu acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, etc.

Cu o structura initiala de 4 camere, apartamentul a fost modificat interior si ulterior a rezultat un living open space cu bucataria, doua dormitoare, dressing (transformat dintr-un dormitor insa se poate reveni la situatia initiala), 2 bai, hol si un balcon de 12 mp inchis in termopan, cu vedere panoramica catre Dealul Melcilor.

Apartamentul dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie, pardoseala gresie si parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, vedere pe doua parti.

Apartamentul este situat la etajul 6/8, are o structura decomandata si cu o pozitionare sud-vestica fiind insorit tot timpul zilei.

Apartamentul este liber spre vanzare si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica (detin cheile proprietatii).

Pret vanzare: 77000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .