Exclusivitate - Apartament mobilat 3 camere Privilegio

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat 3 camere Privilegio

Proprietate rezervata !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament mobilat si utilat, situat in Ansamblul Privilegio, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare decomandate, baie cu cada, grup sanitar, 2 holuri, dressing si terasa deschisa cu vedere catre Bunloc si Piatra Mare.

Apartamentul are o suprafata construita de 90,10 mp si o arie utila de 73,75 mp, o terasa de 17 mp, se afla situat la etajul 8/11 si este complet mobilat si utilat (masina de spalat automata, masina de spalat vase, linie bucatarie CANDY, TV LC, etc), si dispune de finisaje calitative de tip gresie, faianta, parchet natural in living si dormitoare, pardoseala din granit pe terasa, tamplarie PVC pentacameral si cu geam termopan LOW-E, tamplaria are finisaj de stejar, sistem de incalzire centralizata pe bloc, conexiune cablu si internet WI-FI .

Ansamblul Privilegio a fost finalizat in februarie 2011, este amplasat pe strada Traian, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comerciala. Imobilul dispune de paza permanenta si supraveghere video, centrala termica de bloc, de ultima generatie cu contorizare separata ce optimizeaza consumul de apa calda si caldura, contorizare individuala pentru toate utilitatile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuala a consumului de utilitati, finisaje moderne, 2 ascensoare moderne la fiecare scara, parcare subterana pe 2 nivele, supermarket Carrefour, cofetarie si farmacie la parterul imobilului, etc.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al proprietatii.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, spitale si banci, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui imobil in acest Ansamblu .

Proprietatea se afla momentan sub contract de inchiriere si se poate viziona doar pe baza de programare telefonica, cu cel putin 3 zile inaintea vizitei propriu-zise.

Pret vanzare : 105.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro.