Exclusivitate - Apartament 3 camere Tampa Gardens

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament 3 camere Tampa Gardens

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in Racadau, in Ansamblul Tampa Gardens, finalizat in anul 2009 .

Apartamentul se afla la etajul 5/11, in suprafata utila de 81,17 mp plus terasa de 12,54 mp, este compus din living deschis cu bucataria, 2 bai, 2 dormitoare, hol si spatiu depozitare, confort I decomandat, priveliste deosebita .

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC din termopan, parchet, gresie, faianta, loc parcare suprateran.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament de exceptie cu cele mai bune dotari.

Apartamentul este liber spre vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare apartament nemobilat : 88800 Euro.

NOTA : Apartamentul se poate vinde si in varianta mobilarii complete asa cum se prezinta in fotografii , pretul de vanzare final fiind stabilit ulterior in functiile de dotarile si mobilierul dorit .

Bucataria este dotata si echipata cu electrocasnice (plita pe inductie, cuptor electric, hota electrica, combina frigorifica, masina de spalat vase,cuptor cu microunde), masina de spalat automata iar mobilierul din camere este Mobexpert.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mal : aura.popa@startimob.ro.