Apartament Drumul Poienii Ansamblu Rezidential

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament Drumul Poienii Ansamblu Rezidential

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat pe Drumul Poienii, in Ansamblul Seasons Residence.

Apartamentul are o suprafata construita de 94,05 mp si o arie utila de 80,10 mp fiind compus din 3 camere, bucatarie, hol, dressing, 2 bai si o terasa de 51 mp cu o vedere panoramica spre masivul Tampa si Brasovul vechi si care este partial acoperita de etajul superior beneficiind astfel si intimitate fata de apartamentele vecine .

Apartamentul dispune de o compartimentare armonioasa, functionala si utila, spatiul de zi este delimitat de cel de noapte iar dormitoarele beneficiaza de baie proprie si dressing.

Living-ul are 27,5 mp cu iesire spre terasa si este open space cu bucataria care este mobilata si dotata complet, inclusiv cu masina de spalat vase, hota, cuptor si plita electrica marca Beko, combina frigorifica, aparat de aer conditionat .

Datorita pozitionarii sud-estice cat si a spatiilor vitrate mari, apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala pe toata perioada zilei.

Apartamentul se preteaza atat ca resedinta permanenta, de vacanta sau investitie in vederea inchirierii ulterioare .

Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii .

Ansamblul dispune de paza permanenta si acces controlat in complex si in fiecare cladire, parcare subterana cu intrare directa in oricare din cladiri, sistem de incalzire central pe baza de gaz, cu contor individual, ascensor cu o capacitate de 6 persoane, servicii de curatenie si intretinere a spatiilor commune, loc de joaca pentru copii .

Pret vanzare cu loc parcare subteran inclus : 159.000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura.popa@startimob.ro .