Apartament 3 camere cu garaj Central Brasov

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 3 camere cu garaj Central Brasov

Proprietate retrasa de la vanzare !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament in bloc , constructie din  caramida cu termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, situat la etajul 2, in suprafata utila de 90 mp, compus din living, bucatarie cu dining, 2 dormitoare, 2 bai ( cu dus si cada) hol si antreu.

Apartamentul este amenajat si renovat recent, dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie, parchet cu pardoseala din parchet laminat, conexiune internet si cablu TV in derulare, se preda mobilat si utilat complet, dotat cu TV in fiecare camera, masina de spalat automata, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, plita, cuptor si hota electrica, combina frigorifica, prajitor paine, cafetiera, etc .

Totodata apartamentul dispune si de un garaj in curtea interioara pentru parcarea masinii .

Vecinatati : Hotel Ambient, Mag. LIDL, Spitalul Marzescu, Scoala nr. 5, Teatru Dramatic, acces facil la mijloacele de transport in comun .

Pret vanzare : 139.500 Euro

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere si este ideal pentru achizitie in scop investitional preluandu-se contractul de inchiriere in aceleasi conditii contractuale si financiare.

Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica cu 3 zile anterior vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de tel: 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .