Apartament Ultracentral zona Republicii

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament Ultracentral zona Republicii

Proprietate retrasa de la vanzare !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat ultracentral, zona Republicii, in centrul vechi al orasului, in principala zona pietonala de retail si in imediata vecinatate a principalelor obiective turistice.

Apartamentul are o suprafata utila de 100 mp, se afla la mansarda unui imobil de tip S+P+E+M si este compus din vestibul, bucatarie, camara, 3 camere, hol, baie, terasa si acces la pod .

Apartamentul dispune de utilitati separate, iluminare naturala datorita pozitionarii si a spatiilor vitrate mari, finisaje de tip parchet masiv din stejar, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare din lemn, centrala termica proprie , pivnita in suprafata de 10 mp, cota parte din pod cu acces direct din apartament precum si cota de 20,24% din partile de uz comun .

Apartamentul se preteaza atat ca locuinta permanenta sau de vacanta cat si unei investitii pentru o activitate ulterioara de tip inchiriere atat pe termen lung cat si in regim hotelier .

Pret vanzare : 120000 Euro .

Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica, cu cel putin o zi inainte, anterior vizitei propriu-zise.

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093 persoana de contact - Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.