Exclusivitate - Apartament mobilat 2 camere Racadau Tampa Gardens

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat 2 camere Racadau Tampa Gardens

Comision cumparator : 0%

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat in Racadau, in Ansamblul Tampa Gardens, bloc finalizat in anul 2011 care dispune de doua lifturi si este anvelopat exterior.

Apartamentul se afla la etajul 7/12, in suprafata construita de 70 mp si o arie utila de 56,6 mp , compus din living deschis cu bucataria, baie, dormitor, hol si terasa de 13,40 mp , confort I decomandat, utilat si mobilat complet, priveliste deosebita.

Apartamentul a fost integral renovat fara a se locui in el, dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, iar printre dotari mentionam bucataria utilata cu aragaz si cuptor Gorenje, hota electrica Beko, combina frigorifica Arctic, masina de spalat automata marca Sharp, TV LCD HD Samsung si canapea extensibila in living, pat dublu cu saltea si dulap tip dressing in dormitor.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament  cu cele mai bune dotari si un amplasament de exceptie care il recomanda atat ca investitie in vederea inchirierii cat si ca locuinta permanenta.

Pret vanzare : 75900 Euro.

Apartamentul este liber la vanzare iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mal : aura.popa@startimob.ro.