Apartament 2 camere Imperial Residence Tractorul

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 2 camere Imperial Residence Tractorul

Proprietate retrasa de la vanzare !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat la parterul unui bloc finalizat in 2017 si care face parte din Complexul Imperial Residence din cartierul Tractorul.

Apartamentul este situat la un parter inalt, are o structura decomandata si o suprafata utila de 61,51 mp fiind compus din 2 camere, 2 bai, hol, bucatarie si terasa de 8,62 mp .

Blocul are o structură pe cadre, din zidărie perimetrală cu cărămidă dublă, având vată bazaltică la mijloc, intre cele doua zidarii, ceea ce ofera apartamentului un coeficient termic si fonic deosebit .

Apartamentul este insorit avand o pozitionare sudica , dispune de centrala termica proprie, incalzirea se realizeaza prin pardoseala, tamplaria este din PVC cu geam termopan Gealan cu 7 camere, bucataria este mobilata si utilata asa cum se prezinta in fotografii, dispune de conexiune cablu si internet si sistem de alarma, beci de 10 mp cu aerisire naturala si loc de parcare suprateran .

Apartamentul este liber spre vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare : 69000 Euro. ( pret  acceptat pentru plata cash)

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email : aura.popa@startimob.ro .