Apartament 2 camere Avantgarden 1

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 2 camere Avantgarden 1

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament de 2 camere situat in Bartolomeu, str. Albatrosului din Ansamblul Rezidential Avantgarden 1.

Ansamblul a fost finalizat in anul 2009 si beneficiaza in prezent de toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), farmacii, centru de fitness, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine.

Apartamentul propus spre vanzare se afla intr-un bloc anvelopat termic, ce dispune de lift, are o suprafata utila de 75 mp cu o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe terasa, dormitor, baie, bucatarie, hol si debara, loc de parcare suprateran .

Apartamentul este situat la etajul 2/4, este insorit datorita spatiilor vitrate mari cat si a pozitionarii sud-estice , dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, marca Viessmann, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet in camera si gresie in hol, baie si bucatarie.

Apartamentul necesita tencuiala interioara noua, este liber spre vanzare si se poate vedea oricand pe baza de programare telefonica  .

Pret vanzare : 78000 Euro .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.