Exclusivitate-Apartament mobilat Tampa Gardens

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate-Apartament mobilat Tampa Gardens

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in Racadau, in Ansamblul Tampa Gardens, finalizat in anul 2009 .

Apartamentul se afla la etajul 4/11, in suprafata utila de 56,8 mp , compus din living deschis cu bucataria, baie, dormitor, hol si terasa de 13,40 mp , confort I decomandat, utilat si mobilat complet, priveliste deosebita.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC din termopan, parchet, gresie, faianta, bucatarie dotata si echipata cu electrocasnice (plita pe inductie, cuptor electric, hota electrica, combina frigorifica, masina de spalat vase,cuptor cu microunde), masina de spalat automata,  loc parcare suprateran.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament de exceptie cu cele mai bune dotari.

Pret vanzare : 72.000 Euro.

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere si este ideal pentru achizitie in scop investitional preluandu-se contractul de inchiriere in aceleasi conditii contractuale si financiare.

Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica cu 3 zile anterior vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mal : aura.popa@startimob.ro.