Apartament mobilat ultracentral zona Bisericii Negre

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat ultracentral zona Bisericii Negre

PROPRIETATEA s-a tranzactionat !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat la parterul unei clădiri monument în centrul vechi al orașului Brașov.

Acesta se află chiar lângă Piața Sfatului și Biserica Neagră , în inima principalelor atracții turistice, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, taxiuri, minimarketuri, cafenele cu terase, restaurante, pizzerii, retaileri locali și internaționali .

Apartamentul este situat la parter, are o suprafata de 52 mp compus , cu posibilitate de cazare 4 persoane ( cu un pat și o canapea extensibilă) cee ace il face ideal ca investitie in vederea inchirierii in regim hotelier.

Interiorul este modern, cu o aroma medieval : grinzi de lemn, un alcov dormitor și o mulțime de arcuri.

Apartamentul este luminos și relaxant și constă într-o cameră de zi, o zonă de dormitor cu un dulap spațios, o baie mare, bucătărie complet utilată și o zonă de luat masa.

Dispune de utilitati separate, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet de stejar masiv, instalatii electrice si sanitare noi.

Acesta se vinde utilat si mobilat asa cum se prezinta in fotografii .

Apartamentul a fost renovat si mobilat in urma cu un an si toate electrocasnicele sunt ca noi si in garantie .

Pret vanzare : 59.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de tel: 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .