Apartament mobilat 300 mp

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 300 mp

Stilul clasic este perfect pentru casele si apartamentele mari, cu incaperi inalte unde mobilierul si accesoriile se integreaza perfect si umplu in mod armonios spatiile.

Un astfel de apartament situat in centrul istoric al Brasovului, la 5 minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra, va propune si Agentia Startimob, atat spre inchiriere ca locuinta permanenta cat si spre administrare in regim hotelier .

Proprietara apartamentului prezentat a reusit sa compuna in cei 300 mp utili ai locuintei un spatiu pe masura personalitatii ei, incercand sa combine romantismul cu elemente de arhitectura moderna pentru a da un plus de caldura locuintei .

Inca de la intrarea in apartament este conturat un open space compus din antreu , bucatarie si living-ul ca zona de zi, fiind extrem de simplu ca design, aici fiind prioritara functionalitatea spatiului dar unde contrastul de culori si texturi aduce un plus de dinamism si prospetime interiorului .

Apartamentul dispus la etaj si mansarda, are in compozitie un antreu, living, bucatarie, 4 bai si 4 dormitoare complet decomandate, terasa si barbeque .

Toate dormitoarele pastreaza aceeasi nota cocheta si aristocrata a intregului apartament avand un puternic impact vizual. In general, aici, toate accentele aurii, argintii, patinate, candelabrele si tesaturile fine, delicate, bogate, pretioase, oglinzile mari si tablourile, dau o eleganta desavarsita interiorului deoarece toate piesele de mobilier au fost alese cu mare grija si asortate pentru a crea un tot unitar. Intreg apartamentul este amenajat din punct de vedere cromatic, asemenea unui tablou iar mobilierul din lemn masiv imbraca interioarele conferind eleganta si rafinament amenajarii .

Apartamentul dispune de o compartimentare ideala, de finisaje moderne, instalatii electrice si sanitare noi, tamplarie cu geam termopan, incalzire in pardoseala cu centrala termica pe gaz, incalzire cu panouri solare cu stocator de apa calda, parcare in fata imobilului.

Camerele sunt dotate cu TV prin cablu, WI-FI gratuit, baie privată cu dus, iar altele oferă acces la o baie comună, prevazute cu uscător de păr, papuci şi prosoape, terasa si lounge comun.

Unitatea dispune si de centru welness, sala de aerobic, masaj iar la cerere şi la un cost suplimentar sunt oferite servicii adiţionale, precum babysitting, masaje, spălătorie, curăţătorie chimică, servicii de călcat şi transferuri la/de la aeroport.

Spatiul este grandios, impunator si in acelasi timp confortabil si il puteti aprecia doar vizitand-ul.

Pret inchiriere termen lung : 2000 Euro/luna +TVA . Pretul este usor negociabil pentru plata anticipata .

Pret inchiriere in regim hotelier: Camera single : 175 LEI/ zi;  Camera tripla : 265 LEI/zi ; Camera dubla matrimoniala : 220 Lei/zi .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact - Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Centru istoric
 • Localitate : Brasov
 • Categorie : Terenuri
 • Suprafata construita: 360 MP
 • Etaj : 2
 • Data introducerii : 21-07-2018 18:46:23
 • Vizualizari : 2353
 • Tip Oferta : Inchiriere
 • Judet : Brasov
 • Pret zi : 175 RON