Vila mobilata zona Palatului Stirbey Brasov

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Vila mobilata zona Palatului Stirbey Brasov

Proprietate retrasa de la inchiriere !!!

Stilul clasic este perfect pentru casele si apartamentele mari, cu incaperi inalte unde mobilierul si accesoriile se integreaza perfect si umplu in mod armonios spatiile.

O astfel de proprietate situata pe Drumul Poienii, in zona Palatului Stirbey , la 5 minute de Piata Sfatului si Biserica Neagra, va propune spre inchiriere si Agentia Startimob .

Proprietara casei prezentate a reusit sa compuna in cei 450 mp utili ai locuintei un spatiu pe masura personalitatii ei, incercand sa combine romantismul cu elemente de arhitectura moderna pentru a da un plus de caldura locuintei .

Inca de la intrarea in vila este conturat un open space compus din antreu si living-ul ca zona de zi, fiind extrem de simplu ca design, aici fiind prioritara functionalitatea spatiului dar unde contrastul de culori si texturi aduce un plus de dinamism si prospetime interiorului .

Casa este dispusa pe demisol, parter si etaj mansardat si are in compozitie un antreu, living cu semineu, bucatarie cu camara, sera cu hobby room, 6 bai si 4 dormitoare complet decomandate, birou, acces la demisol unde regasim un alt living, camera centralei, baie cu sauna, garaj dublu, gradina amenajata cu gazon, terasa si barbeque .

Toate dormitoarele pastreaza aceeasi nota cocheta si aristocrata a intregii vile avand un puternic impact vizual. In general, aici, toate accentele lemnoase, aurii, argintii, patinate, candelabrele, oglinzile mari si tablourile, semineul, dau o eleganta desavarsita interiorului deoarece toate piesele de mobilier au fost alese cu mare grija si asortate pentru a crea un tot unitar.

Intreaga vila este amenajata din punct de vedere cromatic, asemenea unui tablou iar mobilierul din lemn masiv imbraca interioarele conferind eleganta si rafinament amenajarii .

Vila dispune de o compartimentare ideala, functionala si utila, de finisaje moderne, instalatii electrice si sanitare noi, tamplarie cu geam termopan, incalzire cu 2 centrale termice pe gaz, parcare in garaj dublu cat si in fata imobilului, bucatarie dotata cu electrocasnice marca MIELE, bai utilate si mobilate.

Spatiul este grandios, impunator si in acelasi timp confortabil si il puteti aprecia doar vizitand-ul.

Pret inchiriere termen lung : 2500 Euro/luna .

Se solicita contract pe temen lung, minim doi ani, cu plata anticipata pe o luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Proprietatea este pretabila pentru locuinta de protocol pentru medici, expati, etc .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact - Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Drumul Poienii
 • Localitate : Brasov
 • Categorie : Case & vile
 • Suprafata construita: 600 MP
 • Suprafata teren: 800 MP
 • Data introducerii : 19-01-2018 22:14:59
 • Vizualizari : 582
 • Tip Oferta : Inchiriere
 • Judet : Brasov
 • Pret : 2500 EUR