Exclusivitate - Apartament mobilat Grivitei-Onix

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat Grivitei-Onix

Apartamentul  s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament cu o structura deosebita, cu bucataria complet mobilata si echipata cu electrocasnice, situat pe B-dul Grivitei, zona Onix.

Apartamentul are o suprafata utila de 111,5 mp, dispune 4 camere, 2 bai, bucatarie,2 balcoane si o terasa, 2 holuri, avand o structura decomandata.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan, parchet de stejar, gresie, bucatarie dotata si utilata complet , masina de spalat automata, masina de spalat vase, sistem de aer conditionat, beci, loc de parcare suprateran .

Apartamentul este situat intr-un bloc construit in 1974, la etaj 10/10, cu o pozitionare sud-est-vest , avand vedere pe 3 parti si fiind insorit pe intreg parcursul zilei .

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 600 Euro/luna .

Apartamentul este disponibil spre inchiriere si se poate viziona oricand deoarece detin cheile proprietatii.

Conditii de inchiriere: se solicita contract de inchiriere garantat pe minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .