Apartament mobilat 3 camere Onix

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 3 camere Onix

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament spatios situat la etajul 8 in blocul Onix, amplasat  pe Bdul Grivitei .

Cu o structura initiala de 4 camere, apartamentul a fost modificat si acum beneficiaza de un living generos cu semineu functional pe gaz, doua dormitoare, doua bai (cu dus si cada si ambele cu aerisire naturala), hol, bucatarie si balcon .

Apartamentul are o structura decomandata, o suprafata utila de 95 mp, vedere mixta cu pozitionare sud-estica-nord, mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii, dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie in hol, bai si bucatarie, usa metalica, jaluzele electrice la geamurile de la dormitoare.

Totodata apartamentul detine loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli si gradinite, precum si finisajele de exceptie, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea acestui apartament.

Pret inchiriere : 500 Euro/luna.

Disponibilitate : 1 Septembrie 2019 .

Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data.

Conditii inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .