Exclusivitate - Apartament mobilat 3 camere Avantgarden Panoramic

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat 3 camere Avantgarden Panoramic

Proprietate inchiriata !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere situat in Bartolomeu, in Ansamblul Rezidential Avantgarden 1, Complex Panoramic.

Ansamblul a fost finalizat in anul 2009 si beneficiaza in prezent de toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), StreeMall, farmacii, centru de fitness, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine.

Apartamentul propus spre inchiriere se afla intr-un bloc anvelopat termic, ce dispune de lift, are o suprafata totala de 90 mp cu o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol si debara, loc de parcare suprateran si boxa pentru depozitare .

Apartamentul este situat la etajul 2/4, este insorit datorita spatiilor vitrate mari cat si a pozitionarii sudice, este nou zugravit in lavabil, dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz, conexiune cablu TV si internet in derulare, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet in camere si gresie in hol, bai si bucatarie.

Printre dotarile apartamentului mentionam masina de spalat automata, combina frigorifica, aragaz, TV , mobilier living si dormitoare, bai utilate .

Apartamentul se inchiriaza cu mobilierul din prezentare, este disponibil si se poate vedea oricand pe baza de programare telefonica deoarece detinem cheile proprietatii.

Nu sunt costuri suplimentare de mentenanta, costurile de intretinere fiind mici, blocul avand propria Asociatie de proprietari .

Pret inchiriere : 375 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .

Nu se accepta studenti, fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.