Exclusivitate- Apartament semimobilat 3 camere Racadau

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate- Apartament semimobilat 3 camere Racadau

Apartamentul s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament semimobilat situat in cartierul Racadau, intr-un bloc anvelopat termic amplasat pe str Molidului.

Apartamentul este la etajul 2/4, are o structura decomandata si este compus din 3 camere, bucatarie, baie, hol, spatiu tehnic, dressing si 2 balcoane, cu urmatoarea dispunere : living open space cu bucataria si holul, 2 dormitoare (unul de aproximativ 20 mp care este momentan nemobilat si unul mobilat cu canapea extensibila si birou si iesire pe terasa deschisa), baie si 2 balcoane deschise.

Apartamentul este insorit , este mobilat si dotat asa cum se prezinta in fotografii .

Bucataria este dotata cu combina frigorifica Arctic, masina de spalat vase, cuptor electric Whirlpool , plita pe gaz si hota electrica, masina de spalat automata .

Apartamentul dispune de utilitati separate, centrala termica proprie- marca Motan , montata in 2013, tamplarie PVC cu geam din termopan, parchet, gresie, faianta, conexiune internet si cablu TV cu contract in derulare, loc de parcare suprateran.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 375 Euro  (contract inregistrat la Finante)

Apartamentul este liber spre inchiriere si se poate vizita oricand deoarece detin cheile proprietatii.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093,persoana de contact -Aura Popa, sau pe email : aura.popa@startimob.ro .