Exclusivitate - Apartament mobilat Vivamus Residence

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat Vivamus Residence

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Ansamblul Vivamus, amplasat la iesirea din Brasov spre Sanpetru, la intersectia Bulevardului 13 Decembrie cu strada Orizontului.

Accesul in complex este unul facil pe drum asfaltat , la aproximativ 3 minute, cu auto, de noul centru comercial Auchan si la aproximativ 5-10 minute de centrul Brasovului.

Apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 1 intr-un bloc de tip P+3E+M, finalizat in august 2018, cu compartimentari interioare si exterioare din caramida, neexistand pereti despartitori din riggips, este anvelopat termic cu polistiren de 10 cm ce asigura o protectie termica deosebita si un cost mic la incalzire .

Geamurile termopan au profile cu 6 camere cu feronerie Roto, iar sticla este tratată cu cel mai nou concept în materie de izolaţie termică şi fonică, denumit 4S (4 seasons). Vara nu permite transferul căldurii şi a razelor solare spre interior, iar în anotimpul rece oferă un grad de izolaţie termică mult superior tratamentelor mai vechi pentru sticlă.

Apartamentul este de tip studio, are o pozitionare sud-vestica fiind insorit tot timpul zilei, are suprafata totala de 47 mp, structura decomandata, fiind compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie cu cada tip Jacuzzi si aerisire naturala, hol si balcon deschis.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet asa cum se prezinta in fotografii, cu bucataria dotata si utilata cu electrocasnice , iar printre dotari amintim : combina frigorifica Indesit, aragaz Beko, hota electrica Electrolux, masina de spalat automata Whirlpool, televizoz in dormitor si plasma in living (diagonala mare), centrala termica proprie in condensatie,marca Beretta, cu detector de gaz si thermostat .

Totodata apartamentul dispune de loc de parcare suprateran si se afla la prima inchiriere astfel viitorul locatar avand privilegiul primului chirias.

Apartamentul este liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii si se poate vedea oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 350 Euro/luna.

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea unei chirii lunare drept garantie .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.