Apartament mobilat 2 camere la casa Centru Civic

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 2 camere la casa Centru Civic

Proprietatea a fost inchiriata !!!

Apartamentul are acces la o curte comuna, beneficiaza de o structura semidecomandata, dispune de terasa proprie de aproximativ 20 mp si este compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol si terasa de aproximativ 20 mp, mobilat si utilat , incalzire cu centrala termica proprie, parchet din stejar in camere, tamplarie din PVC cu geam termopan si jaluzele exterioare, gresie si faianta in baie si bucatarie.

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Vecinatati : Liceul Mesota, Tribunalul Brasov, Camera de Comert, CAS, Asirom, Papaya Food, viitorul Afi Palace Mall aflat momentan in constructie, etc

Pret inchiriere : 350 Euro/luna.

Conditii de inchiriere: se solicita contract de inchiriere garantat pe minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Apartamentul este liber  spre inchiriere   si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mal : aura.popa@startimob.ro.