Apartament mobilat 2 camere Racadau

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 2 camere Racadau

Proprietate inchiriata !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament spatios situat intr-un bloc construit in anul 1990 si amplasat intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului .

Apartamentul are o suprafata utila de 55 mp, se afla la etajul 1 si este compus din dormitor, living cu balcon integrat, baie cu aerisire naturala, hol si bucatarie cu camara .

Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii estice, este mobilat si utilat, dispune de utilitati separate, incalzire cu centrala termica proprie Vaillant, masina de spalat automata, TV, conexiune cablu si internet in derulare .

Disponibilitate : 22 Iulie 2019 . Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data  .

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament amplasat in cartierul Racadau.

Pret inchiriere : 330 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar .

Clauze contractuale si Modalitatea de plata : Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si contravaloarea unei chirii drept garantie .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact - Aura Popa , sau pe email : aura.popa@startimob.ro .